Presenteren met Samsung Flip

Wij van VENUE willen het presenteren voor jou zo professioneel en eenvoudig mogelijk maken. Om deze reden beschikken wij over een Samsung Flip. De Samsung Flip is een flip-over en presentatie scherm in één. Eenvoudig jouw presentatie tonen, de mogelijkheid om aantekeningen te maken en met de bijbehorende pen kun je al jouw creatieve ideeën op het scherm uitwerken en gemakkelijk opslaan en naar jouw device zenden. Zo kun je zorgeloos bij ons vergaderen. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden. 

Eenvoudig verbinden

USB
Plug eenvoudig een USB-stick of harde schijf in de Samsung Flip en bekijk al je Powerpoint-, Word- en pdf-bestanden op het scherm.  

HDMI
De Samsung Flip beschikt over een HDMI aansluiting. Wij hebben in elke ruimte een HDMI en HDMI naar USB-C voor jou klaarliggen. 

Draadloos
Beschik jij over een laptop met Windows 10? Dan kan je eenvoudig draadloos met onze Samsung Flip verbinding maken. 

Mirroring
Screen mirroring geeft jou de mogelijkheid om met jouw mobiel draadloos contact te maken met het scherm. Deze optie wordt alleen ondersteund voor Samsung Galaxy Note 8 en apparaten uit de Galaxy-serie (2016 of nieuwer) met een geüpdatet Android OS. 

NFC
Mobiele telefoons uit de Galaxy-serie (2016 of nieuwer) kunnen screen monitoring opstarten via NFC- tagging.