Service & Details

Zorgeloos en stijlvol vergaderen

Bij VENUE vinden wij details belangrijk. Onze ruimtes staan bekend om haar stijlvolle aankleding zoals planten, bloemen en sfeerdetails. Wij helpen graag mee zodat jij een zorgeloze dag hebt en voorzien wij jou en jouw team van goede producten. Wij werken met de bekende verse Vascobelo koffie en ook kan je onbeperkt prik- en plat water van Marie Stella Maris pakken. Hieronder lees je meer over de catering, onze locatie en alle mogelijkheden.

Catering

Op onze locatie of op 1 minuut lopen genieten van een lunch, borrelplank of taart? Bij VENUE The Hague werken wij samen met Vascobelo. Niet alleen hebben wij de beste koffie op kantoor, ook kunnen wij jou op onze locatie voorzien van diverse catering mogelijkheden. Wil je liever even naar buiten en op een externe locatie lunchen? Vascobelo verwelkomt jullie graag aan de Hooistraat op 1 minuut lopen vanaf ons kantoor. Heb je specifieke wensen of ideeën? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Lees meer

 

Locatie

Venue The Hague bevindt zich aan de mooiste plek in Den Haag; het Lange Voorhout. Direct naast het Escher Museum en vlakbij luxe winkelstraten en goede restaurants. Ook het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, bekende musea en theaters zijn in de directe omgeving te vinden.

Bekijk meeting rooms

 

Mogelijkheden

VENUE The Hague zit boordevol ideeën, maar de echte kenner ben jij. Wij vinden het leuk als je met ideeën komt en denken graag mee over een creatieve invulling van jouw dag. Wil je onze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor een yoga sessie? Voor een presentatie of wil je zelf een workshop houden? Mail ons en we denken graag mee over die mogelijkheden! Ook bieden wij sieraden workshops aan met ons merk
MIAB Jewels, wil je daar meer over weten
klik dan hier.

Bekijk meeting rooms